Become a regular donor

Fra: kr 25 / måned

Clear

Produktnr: I/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Det er utrolig mye som skjer bak kullisene. Å sette opp en innsamling eller kampanje for å støtte en sak er mye mer enn å lage en innsamling og så la det kjøre av seg selv.

Hva er det som har blitt gjort i de siste årene?

Vel, for å gjøre det enkelt så har vi samlet inn en god del penger for forskjellige formål. Blant dem har det vært også kampanjer for hastesaker, hasteoperasjoner, moskeer som trengte penger for å renovere. Vi har vært en veldig aktiv innsamler på forskjellige crowdfunding sider samt Launchgood platformen. Hver annen dag så får vi en henvendelse fra en bekjent som kan dokumentere en sak og ønsker at vi skal sette opp en kampanje for dem. Enten det er hastesaker for Gjerdrumraset eller om det er å hjelpe Syria Relief (en godkjent organisasjon) med å bygge hus for de hjemløse, vi prøver å hjelpe til der vi kan.

Hva er kostnadene da, det er jo bare å sette opp en innsamling… ikke sant?

Nei, det er dessverre ikke så enkelt. Vi refererer til markedsføring og betalte annonser for å nå flere folk som kan donere til innsamlingene. Hvis du sjekker opp med de organisasjonene som har klart å nå millioner i mål, så får du vite at dem bruker hundretusener for å leie inn konsulenter som kan hjelpe dem til å nå målet fortest mulig.

Hva kan du bidra med og hva er en fastgiver til Muslimen?

Når du blir en månedlig fastgiver så står du bak innsamlingene vi setter i gang. Du bidrar til at vi kan gjøre ting enda bedre ved å nå flere folk på sosialemedier og for at kostnadene blir dekket. Og en vakker dag dette kan gjøres 100% og man kan ha flere som har lyst men ikke gjør ting på grunn av andre økonomiske grunner.

Hvordan blir jeg en fastgiver?

Velg et beløp og husk du kan alltid slå den av, når som helst. Fastgiver beløp starter fra 25kr i måneden men selvfølgelig du kan velge selv.

 

 

Tilleggsinformasjon

Velg månedlig fastgiver beløp

25kr, 50kr, 100kr, 250kr, 500kr, 750kr, 1000kr