Spons koraner for dawah arbeid

av Wakas Mir Tags : dawah, islam

 • kr 2500

  Funding Goal
 • kr 6950

  Funds Raised
 • 0

  Days to go
 • Target Goal

  Campaign End Method
Raised Percent :
100%
Campaign has either reached the goal or hasn't been started yet

Wakas Mir

38 Innsamlinger | 0 Fav. Innsamlinger

See full bio.

Hvert eneste år har vi gleden av å forære tusenvis av eksemplarer av Koranen til de som ønsker å lære om Islam og forstå essensen av denne religionen. Ved å delta i denne verdifulle innsatsen, kan du bidra til å spre kunnskap om Islam og hjelpe de som er nysgjerrige på å utforske dens prinsipper og verdier.

Gjennom ditt bidrag vil du ikke bare få muligheten til å støtte denne viktige formidlingen av informasjon, men du vil også bli belønnet med ajar (belønning i form av gode gjerninger). Ved å sponse en Koran som vil bli gitt bort til de som er interesserte i å lære mer om Islam, kan du bidra til å åpne dører for mennesker som søker kunnskap og visdom.

Din gave vil være et verdifullt verktøy som hjelper enkeltpersoner med å utforske de rike tekstenes innhold og forstå de fundamentale prinsippene i Islam. Gjennom å lese Koranen vil mottakerne kunne fordype seg i de hellige skriftene, reflektere over deres budskap og dermed åpne opp for en dypere forståelse av den islamske tro.

La oss gå hånd i hånd og være med på å fremme dialog, kunnskap og forståelse. Ved å sponse en Koran, kan du bidra til å berike livene til de som ønsker å utforske Islam, og dermed legge grunnlaget for en mer inkluderende og opplyst samfunn.

Ikke undervurder kraften i ditt bidrag. Ved å gi en gave av kunnskap, hjelper du med å spre lys og åpne hjerter og sinn for en dypt meningsfull reise. Bli med oss og vær en kilde til inspirasjon og opplysning for de som søker å lære mer om Islam. Sammen kan vi gjøre en forskjell og berike livene til mennesker overalt.